Malla-Kaarnikka voitti Hurttan http://www.hurtta.com/fi_fi/ Facebook-kilpailussa itselleen joululahjan. Se saattoi hyvinkin olla Malla-Kaarnikan elämän ensimmäinen joululahja. Jotenkin on vaikea kuvitella, että sen entisessä elämässä - tarhakoirana sadan muun koiran kanssa - olisi paketteja jaeltu.

Posti toi paketin torstaina ja päätimme avata sen heti. Miksi suotta odottaa jouluaattoa? Malluainen oli innokas tutkimaan paketin sisältöä. Se sai herkkuja, heijastinhuivin, kaulapannan ja heijastimellisen talutushihnan. Kiitos Hurtta hienosta lahjasta!

MK-joululahjat.jpg

Huomatkaa tökerö editointi. Mitään kuvankäsittelyohjelmaahan mulla ei ole, joten tämä on värkätty netin ilmaisohjelmalla, jonka rekisteörintipakon kiersin ottamalla kollaasista kuvan kännykällä. Tyylikästä, eikö? Kännykkäni kamera vetelee aivan viimeisiään, eikä tarkenna enää kunnolla, joten piti nyt jotenkin yrittää saada edes some-julkaisukelpoinen setti näistä. Ehkä mun täytyy harkita itselleni joululahjaksi uutta puhelinta tai sitä kuvankäsittelyohjelmaa. Ostin jo uudet talvirenkaat autoon (räjäytettyäni yhden motarilla). Oikeasti olisin halunnut paremman (lue: paksumman) makuualustan ja paremman (lue: kevyemmän) retkikeittimen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin... Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!