Fauna ja Kattis kävivät juoksemassa yhden agikisastartit Lempäälässä viime viikolla. Faunaa ahdisti kaikuva ja meluisa halli, lisäksi se on taas kehittänyt kammon keinua kohtaan. Ykkösluokan rata oli helpoin ikinä näkemäni ja keinulle asti Fauna menikin hyvin, mutta keinulla se alkoi hiipimään ja sen jälkeen se alkoi huidella ihan miten sattuu. Tuloksena oli kaksi kieltovirhettä kun se meni ohi yhdestä hypystä ja muurista, sekä rutkasti yliaikaa. Fauna vaikuttaa muutenkin vähän väsähtäneeltä, joten ehkä kunnon kisatauko tekisi sille hyvää.

Katla kipitteli kolmosluokan radan surkeasta ohjauksesta huolimatta melko mukavasti, mutta ohjaajan herpaantuessa sekunniksi se suhahti selkäni takaa putken väärään päähän.
https://www.youtube.com/watch?v=ZmJNp78Jvqo&feature=plcp

Hylkyhän siitä tuli, ja ihan vain ja ainoastaan ohjaajan moka. Tuloslistaa katsellessa otti jo vähän päähän: tuloksissa oli vain yksi nollarata ja sen saaja oli jo valio... Eli jos olisin katsonut koiraa ja antanut sille jonkun ymmärrettävän käskyn (kuten vaikka "tässä!"), olisi se takuulla tullut ihan nätisti putken oikeaan päähän ja nollaradalla olisi tienannut sertin. Jossittelua toki, mutta jossittellen ärsyyntyneenä kotimatka puolenyön jälkeen sujui ihan jouheasti.

Katlallekin on nyt luvassa kisataukoa, koska se aloitti juoksun. Vaikka vastikään hyväksytyn uuden agilitykilpailusäännön mukaan juoksuaikainen narttu saa osallistua 3-luokan kisoihin, kuulee turuilla ja toreilla uroskoirien omistajien suunnalta niin paljon käminää tästä aiheesta, että taidan suosiolla jäädä kotiin liian ihanan hormoninarttuni kanssa.


Florakin on käynyt muutaman kerran agilitytreeneissä. Se on hoksannut, että agiltiytreeneissä on KIVAA, ja se on tässä vaiheessa pääasia.
Flora 10vkoa tekee tokaa kertaa keppejä:
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=iFLr68jEicw&NR=1