Päivitykset ontuu, koska on liian kiire. Saatte korvikkeeksi pari kuvaa.

Kettis-Kattis eli ketteryysharjoituksia löytää melkein mistä tahansa kun pitää silmät ja mielen avoinna. Tämä on rakennusvaiheessa oleva auton korjausteline, siis koiraharrastajan mielestä tikapuueste!
kattis-kettis.jpg

Kävimme 8.-9.11. Treenaa taitojasi, kouluta koiraasi -kurssilla. Lauantaina treenattiin omia koulutusvalmiuksia kanoille naksuttelemalla ja sunnuntaina puuhasteltiin omien koirien kanssa. Tästäkin viikonlopusta kaikkine käänteineen tulee oma postaus kunhan ehdin. Mutta suunnilleen tältä se sitten näytti:

kurssikaveri Anja ja noutamaan opetettu kana
anja-kana1.jpg

Pikku-Heksu on jo kolme kuukautta vanha. Ekat rokotukset on saatu, painoa oli 7,1kg ja muutenkin se on iloinen, pirteä ja herttainen pentu. Selvästi myös kiltimpi kuin äitinsä oli pienenä, mutta energinen ja purevainen kuten porokoirapennun kuuluukin olla. Treenirintamalla Hekla on lähinnä tehnyt kosketusalustaa ja kosketuskeppiä ja muuten keskittynyt hengailemaan mukana ja saamaan positiivisia kokemuksia maailmasta, ihmisistä ja muista eläimistä.

Kyllä se on selvästi äitinsä tytär, Hekla (12 vkoa) ja Katla (7v)20141114_133946.jpg

Ai että miksi Ikeassa? Oletteko nähneet sen Ikean mainoksen, jossa kellot pysähtyvät ja Ikeasta saa lisää aikaa aamuihin? Mun pitäisi käydä ostamassa niitä tunteja, kun tuntuu että nämä ilmaiseksi tarjolla olevat 24 kappaletta vuorokaudessa ei mitenkään riitä. Koko ajan to do -lista pitenee, stressi kasvaa ja koirat villiintyy kun en ehdi niitä riittävästi liikuttamaan ja treenaamaan. Virallinen pelastuskoiratreenikausi loppui eilen ja pari muutakin säätöä saatiin päätökseen, joten lähiaikoina toivottavasti helpottaa. Tosin mä olen perinteisesti ollut tosi hyvä täyttämään kalenterista löytyviä satunnaisia tyhjiä aukkoja.