Sain feissarissa yksärinä alla olevan kuvaviestin ja kysymyksen, että kummat ostan. Äkkiseltään voisi ajatella, että kyse on viherkasveista tai muusta niin muodikkaasta kotoilusta, jossa askarrellaan vauvanruokapurkeista ja kukkaruukuista kivoja joulukoristeita ja lahjoja naapureille.

purkkei.jpg

Totuus on tietenkin toinen Hullun Koiranaisen elämässä, eli nämäkin purkit päätyvät koirankoulutusvälineistöksi. Koiraurheilu on todellakin välineurheilua parhaimmillaan. Joskus kauan sitten luulin, että hakutreeneissä tarvitsee paljon tavaraa, kun piti olla koiralle liivit ja lamput ja kilikello ja palkkapurkit ja itselle tietysti otsalamppu ja säähän sopivat vaatteet ja eväitä ja juomavettä ja maalimieheilyyn makuualusta ja pressu tai camoverkko ja talvella ehkä myös makuupussi. Ehei, se on oikeastaan aika vähän tavaraa.

Agility toi mukanaan targetit, länget, a-boksin, leluarmeijan, sisälenkkarit, ulkokengät, takit (koirille siis), häkit, sekuntikellot jne. Mutta loppupeleissä sekin on aika vähän se.

Hajutunnistuskoulutuksen myötä olen uponnut aivan uuteen suohon purkkeja, pusseja, lappuja, nappeja, prikkoja, muistiinpanovälineitä, videokameraa, alustaa jne. Tavarat eivät enää mahdu pienempään Ikeakassiin vaan idaritreeneihin lähdetään kuin lätkätreeneihin konsanaan, valtavan säkin ja parin muovilaatikon kanssa. Kassi tosin kilisee vähän epäurheilijamaisesti kun lasipurkit iloisesti helähtelevät toisiaan vasten aiheuttaen naapureissa tavanomaistakin enemmän uteliaisuutta mun touhuja kohtaan.

En olisi ikinä arvannut, että joku päivä mä vielä omistan liskonruokintapihdit. Koiran kouluttamisen takia. Ne on hienot, punaiset ja maksoi 17 euroa. Mutta ei se oikeastaan ole kovin paljoa, juurihan tilasin ulkomailta laitteen, joka kaukosäätimen painalluksesta sanoo piip ja syöttää kulhoon makupalan. Se maksaa 170 euroa ja toimituskulut ja olen täysin vakuuttunut, että just sellaisen mä tarvitsen. Ihan vaan sitä koiran kouluttamista varten.

Hulluista Koiranaisista puheen ollen. Käykääs lukaisemassa erään hullun koiranaisen arkielämästä koirien ja lapsen kanssa osoitteesta http://hukona.blogspot.fi/