Unna (Sys Kastanjasirkku) emäntänsä Sariannen kanssa kyläili meillä viikonlopun. Menoa riitti aamusta yöhön (kirjaimellisesti), ja mukavaa oli.

Perjantaina hain kovasti kasvaneen ja kaunistuneen Unnan emäntineen junalta. Sitten reissattiin meille, jonne sopivasti pölähti myös ystäviäni vierailemaan. Myöhään illalla menimme vielä juoksuttamaan koiria vanhan laskettelukeskuksen rinteisiin. Unna ja Salka olivat hämmentävän samannäköiset, etenkin hämärässä koirat erotti lähinnän hännän kaaren tiukkuudesta ja juoksutyylistä.

Launtaina vierailimme Lohjalla katsomassa Siriä ja Karaa. Hyvän emännän tavoin jätin Sarskun ja Katin keskenään ja karkasin ratsastamaan Katin ponia Raisaa...

Unna, Kara-sisko ja täti Salka vertailevat puuhkahäntiään. Unna taitaa niukasti voittaa tämän kisan.
1105409.jpg

Siskosten menoa
1105404.jpg

Launantaina ja pitkälle sunnuntain puolellekin Sarsku ja Unna vierailivat Sannan ja Unnan  Tahvo-enon ja pikkuserkku-Jäynän luona, sillä välin kuin me vietimme varaslähtöjoulua Kivenlahdessa. Sunnuntai"aamu" aloitettiin lenkillä lumisessa metsässä, sitten menimme Rajasaareen tapaamaan Kaneli-veljeä. Hassu yhteensattuma oli, että myös Unnan täti Hukka ilmaantui Rajasaareen samaan aikaan! Kivaa pidettiin sitten koko suvun voimin. Lopulta saattelin Sarskun ja Unnan junaan kotimatkalle. Olipas viikonloppu, tulkaa uudestaankin :)

Paljon kuvia Unnan vierailusta löydät kennel Pehmotassun kotisivujen galleriasta,
http://s105.photobucket.com/albums/m224/pehmotassun/2%20Unnan%20suku