Taas tökkii päivittäminen, mutta ehkä jo joku päivä ehdin laitella kuvia uudeltavuodelta, kimppalenkeiltä, kertoilla treenailuista ja muuten vaan kuulumisia. Pakkaset on muuten olleet aika jees, mutta vinttikoira vaikertaa ja agitreenejä on pitänyt perua (hullut hakuilijathan on painaneet menemään siellä -20C pahemmallakin puolella). Mutta eipä valiteta, kun kerrankin on kunnon talvi!

Olennainen osa tätä pikapäivitystä on siis siinä, että Katla oli kasviksensa kanssa Lappalaiskoirat ry:n Jalostuspäivillä ja osallistui siellä pidettyyn ryhmikseen. Meidän erinomainen lapinporokoirarodun edustaja on vihdoin saamassa myös näyttelytuomarit puolelleen, ja kotiin Kattis tuli sertifikaatin kanssa. Kokonaisuudessaan arvostelu kuuluu näin:

31.1.2010 Kuopio, Sakari Pori: "Musta harmain merkein. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan oikea. Voimakas, kaunispiirteinen pää. Voimakas tiivis runko. Hyvät kulmaukset. Hyvä turkki. Liikkeessä pysty häntä. Suorat, hyvät liikkeet. Normaali luonne." Avo ERI1, PN2, SERT

Ensi viikolla mennään Miehikkälän ryhmikseen, saadaan tän vuoden näyttelykiintiö hoidettua näin kertarysäyksellä ;)