En ole oikein ehtinyt päivitellä meidän treenikuulumisia, joten korvikkeeksi laitan tähän pari kuvaa viime lauantain agilitytreeneistä

solakka Fauna sujahtaa renkaasta kuin silakka
1714305.jpg

Fau sujahtelee myös kepeillä, ja kovaa sujahteleekin
1714307.jpg

Puomi suoritetaan oikeaoppisesti kolmella loikalla - yksi ylösmenokontaktille, yksi esteen päällä, ja viimeinen jarruttaen alasmenokontaktille
1714308.jpg

Pikku-Kattiksella taitaa olla nyt takana kolmet agilitytreenit ja lajin syvin olemus on jo sisäistetty: kovaa ja korkeelta!
1714328.jpg

Tässä kokeillaan A-estettä ekaa kertaa. Ei näyttäisi paljoa päätä palelevan, täysillä yli vaan
1714333.jpg

Hommahan menee ihan putkeen! Ja lopussa kiitos seisoo, eikun makkaranpala.
1714331.jpg

Agikentällä Taiga otti vähän tokoa ja Salka sanoi, ettei tahdo tehdä mitään kun kentällä oli hiiveitä pöwwiäisiä. Siis mehiläisiä ja sen sellaisia. No, Salkan ei tarvi jos Salka ei tahdo.

Viime aikoina on ehditty myös käydä raunioilla sekä keskiviikkona (Oittaalla) että maanantaina (Korsossa) ja sunnuntaina myös hakumetsässä. Rauniotreenit on menneet iloisesti rallatellen. Hakutreeneissä Kattis otti kaksi pistoa muka-tuuleen, mutta eipä se pyörivä ja puuskittainen tuuli paljoa auttanut. Kat pinkoi silti kovaa metsään ja löysi eksyneet. Taigalla oli kolme maalimiestä ripoteltu tallatulle alueelle ja annoin sen hakea melko vapaasti kirmaillen. Ekana löytyi karkuun kävelevä Anu kuusikosta, joka pysäytettiin vaativalla haukulla ja lopulta asetuttiin poikkiteloin eteen kun Anu vaan meinasi kävellä pois nakit taskussaan. Heltisihän ne nakit sitten vihdoin. Seuraavana kallion takaa löytyi täysin jähmettynyt kylkivammainen Nina, joka seisoi kuin pökkelö paikallaan. Taiga asettui eteen haukkumaan ja johan tippui nakkeja taas. Viimeisenä oli ihan avoimessa maastossa Milja 11v. syömässä mustikoita. Tätä vähän ihmeteltiin, että kuuluukos tämä nyt leikkiin mukaan vai ei, mutta pakkohan se oli sitten haukkua jotta saadaan jossain muualla haahuileva emäntäkin paikalle ihmettelemään. Miljalla ei ollut edes nakkeja mukana (raukkaparka! Eksyksissä metsässä ja vain mustikoita ruokanaan!) mutta onneksi matten taskuista tursui niin nakkia kuin narupalloa. Ihan hyvinhän tässä lopulta kävi.

Viikonloppuna myös mökkeiltiin tosin "työleirin" merkeissä, niitettiin pihaa, kaadettiin syreenejä, raivattiin uudelle vajalle paikkaa, kaivettiin perustuksia jne. Hiukan on selkä edelleen kipeä. Ei tälläinen istumatyöläinen sovellu fyysisiin hommiin :)