Riehuminen on päivän teema. Riehuminen on tosi kivaa. Ja mitä kovempi ääni, sen parempi.

Ihan just pulen sua nenästä! (Lyhde)
2094182.jpg

pennut: Riehukaa! Härvätkää!
Kattis: Mä en jaksa enää... onks pakko?
2094184.jpg

Tänään pienten iltapäivänokosten jälkeen päätimme, että nyt on aika nostaa kytkintä ja lähteä baanalle. Pennut pukeutuivat bilehilekaulapantoihin, ryntäsivät riemusta (kyllä kyllä) kiljuen autoon, ja matkustivat muutaman kilometrin matkan vanhempieni luokse cityn kalleimpaan osaan - ilman äitiään, tietysti. Mikäs olisikaan parempi aikka kutsumattomien vieraiden kotibileille? Pennut ottivat heti tilan omakseen, ja tekivät täydellisen tupatarkastuksen.
Vilja ja Aava
2094194.jpg

Jees, kyllä tää kelpaa! Nyt bileet pystyyn!
2094193.jpg

Seurasi erinäistä ryntäilyä ja haukkumista. Käväisin Viljan kanssa myös naapurissa näyttämässä koiranpentua naapurinrouvalle, joka sairautensa takia ei pääse pois kotoa minnekään. Viljassa on selvää terapiakoirapotentiaalia, sillä se reippaasti tutustui uusiin ihmisiin ja esitti söpöimmät pentuilmeensä, heilutti häntää ja antoi hellän pusun poskelle. Palasimme parin minuutin jälkeen bileisiin, jotka alkoivat kyllä melko pian sen jälkeen hieman hyytyä.

Bileväki sammui olkkarin lattialle
2094188.jpg

Kotimatkalla oli varsin hiljaista, ja kotona vedettiin pienet "yöpalat" kuten kunnon bileiden jälkeen kuuluukin, ja sitten painuttiin nukkumaan. Hyvä reissu.