Flora kävi sunnuntaina ekaa kertaa agiepiksissä harjoittelemassa kisatunnelmaa. Paikka oli vieras ja ympärillä pyörivät vieraat koirat vähän jänskätti, mutta yllättävän hyvin Flormiitti kasasi itsensä ja kykeni tekemäänkin jotain. Meidän radoilla ei ollut hirveästi yhteistä tuomarin suunnitteleman radan kanssa, koska päätin heti alkuun että en välitä virheitä vaan jatkan vaan sopivasta kohdasta rataa yrittämättäkään korjailla. Flopsan kävi moikkaamassa ekalla radalla ratahenkilöstöä ja tokalla tuomaria, täytyykin muistaa treeneissä pyytää kavereita seisoskelemaan kentälle!

Erityisen tyytyväinen olen, että se pysyi lähdössä, liikkui ihan kohtuullisen reippaasti ja otti kontaktit hyvin!

http://www.youtube.com/watch?v=VEs9k1mJfow

En edes katsonut mikä meidän lopullinen tulos oli (ekalla radalla ehkä kolme hylkyä ja yksi kielto), tokalla radalla ainakin kaksi hylkyä), mutta hei me saatiin silti palkinto, nimittäin kannustuspalkinto hyvästä yrityksestä... Tuomarin perustelut oli "Iloinen asenne ja kannustava yritys ja erityisesti se, että joku on onnistunut kouluttamaan vinttikoiralle noin sairaan hienot kontaktit!"

Kyllä siitä vielä agilitykoira tulee, kunhan muutama vuosi vielä treenaillaan.

Fauna kävi illalla Robinin kanssa Ojangossa kisoissa sillä välin kun mä tein jo lähtöä töihin. Päivän saalis oli hylky ja kaksi täpärästi yliaikaista nollaa. Hyvä Fau! Verrattuna joihinkin miljoonan pisteen kisoihin noi yliaikanollat antaa toiveita siitä, että Fauna saadaan kuin saadaankin vielä hilattua kolmosiin ennenkuin se jää eläkkeelle näistä hommista.

Kattis ei ole tänä vuonna ollut kuin yksissä kisoissa tammikuussa. Päätin korjata asian ja ilmoitin sen kuuteen starttiin huhtikuun alkupuolelle.