Viikonlopun ohjelma oli agilitykisat. Lauantaina Lempäälässä kolmosten kisat Katlan kanssa, sunnuntaina Vantaalla ykköset Floralle ja kakkoset Faunalle. Viikonlopun henkinen (ja ehkä tuloksellinenkin) voittaja oli Flo, joka teki ekan nollansa. Vihdoin pysyi koiralla ja ohjaajalla pakka kasassa ja osasin ennakoida sen yhden kohdan, jossa Flo todennäköisesti lähtee katsomaan tuomaria ja sain sen kalasteltua mukaani. Etenemä oli 3,79m/s eli ei todellakaan parasta Flopaa, jännitys näkyi himmailuna keinulla ja tooodella hitaina keppeinä, mutta se pysyi ohjauksissa! Se ei häipynyt tuijottamaan mitään! Se teki mitä pitikin ja sijoitus oli 2.

Tokalla radalla Flopalla petti hermot, se lähti keinulta tuijottamaan ratatyöntekijää. Siitä sain sen vielä kutsuttua mukaan ilman virheitä, mutta kepeillä iski pikkukoiraan kauhu. Jouduin tekemään kepeille takaaleikkauksen kun myöhästyin suunnittelemastani persjätöstä, Flo haki kepit hyvin, kesti takaaleikkauksen mutta puolivälin jälkeen sitä alkoi hirvittää olla "yksin" kepeillä ja mennä suoraan yleisöä kohti, jolloin se kääntyi pois. Otettiin sitten kepit alusta asti uudestaan. Lopputuloksena RV5 ja pari sekuntia yliaikaa noihin turhiin kuviokelluntoihin ja keppien uusimiseen.

flo-palkinto.jpg

Mutta nolla. Eka nolla. Se antaa toivoa, että vielä joku päivä Flo pystyy oikeasti kisaamaan hermoilustaan huolimatta. Halu tehdä agilityä voittaa rähisevät koirat, tuijottavat ratatyöntekijät ja muut pieniä vinttikoiraparkoja vaanivat hirviöt.

Fauna ja Robin keräilivät hylyn ja yliaikaisen femmat kiemuraisilta radoilta (jotka olivat kakkosten radoiksi aika... erikoisia).

Lauantaina Kattikselle köpöttelyvauhdilla hilkulla aikaan ehtinyt nolla ja kaksi hylkyä. Eka hylky oli täysin mun kädettömyyttä, en vain katsonut koiraa ja jätin sen ties minne arpomaan seuraavaa estettä. Toka hylky oli mallia tätikoiralla lähtee lapasesta ja mentiinkin sitten ihan minne sattuu. Hyvää oli, että vihdoin kulki ja irtosi. Ohjaaja vaan on paska eikä opi sitten niin millään.

Terve lapsi leikkii, mutta koiraharrastaja ei osaa lopettaa, joten ilmoitin kaikki koirat seuraaviin kisoihin jo.