Varmat kevään merkit ovat saapuneet: paimensukuisten vuotuinen Katselmus oli pari viikkoa sitten Helsingin Tuomarinkartanossa, lumet sulaa hurjaa vauhtia (pienet skillan ja krookuksen alut jo kurkistelee etupihalla!) ja...

lapinkoiralla on karvanlähtö

Katselmukseen osallistui kaksi kasvattiani, Sysiväikeen Koskikara eli Kara ja Sys Sarka eli Vilja. Kiitokset Katilla ja Inkalle sekä Kaijalle ja Veikolle aktiivisuudesta! Kumpikin koira sai oikein kivan ja "itsensä näköisen" arvostelun, vaikka jäivätkin sinisille nauhoille. Kara sai moitteita tuhdista ulkomuodosta ja Vilja ujosteli tuomaria vähän liiaksi. Myös Salka kävi avoimen luokan kehässä pokkaamassa sinisen nauhan. Salkan tuntevia nauratti tuomarin kommentti, että jos sen esittäisi paremmassa turkissa eikä niin karvanlähtöisenä, niin se pärjäisi. Siinä vaiheessa Salkalla oli viellä päällään ehkä elämänsä komein turkki!

Kara esittää rauhallista ja kilttiä, kun pelottava Salka-täti tutkii

Jalostuslainanarttuni Lumo (Villi-Joihku Super-Hyperi) sijoittui erittäin hienosti narttujen avokehän neljänneksi. Onnea Lumpolainen ja Petra! Lumolle toivomme pentusia loppuvuodelle, uroskin on jo katsottu. Enää pari pientä juttua kuten silmätarkkien uusiminen, ja sitten toivottavasti voimme alkaa tosissaan jännittämään kolmansien sysiväikeläisten syntymää!