Viime viikon treenit jäi kiireessä kirjaamatta. Keskiviikon rauniot taisinkin jo kertoa, mutta torstaina tein kaverini kanssa pitkän iltalenkin, jonka yhteydessä innostui tekemään peltojälkeä Taigalle. Kävin tallailemassa jäljen ennenkuin lähdimme metsään, ja vajaan kolmen tunnin kuluttua sitten jälkipuuhiin. Opetus: merkkaa aina nostolinja kunnolla... Jälleen kerran tein sen saman virheen, että "kyllähän mä muistan mistä mä menin" ja sitten virhe nro 2 heti perään "ei se jälki sinne mene", vaikka koira näyttää selvästi. Pakkohan se oli sitten kääntyä janalla takaisin ja myöntää, että kyllä se koiran nenä on parempi tässä hommassa kuin mun hatara pää. Jälki itsessään sujui hyvin, mä en liikaa härinnyt koiraa ;)

Katlallekin tein (laiskuuksissani ihan lyhyen) namijäljen pellonlaitaan. Se humputeltiin läpi vähän liiankin kovalla vauhdilla, namit vaan sinkoili suupielistä kun imuri ryömi (!) jälkeä pitkin menemään neliveto päällä ja raahasi mut mukanaan.

Perjantai-illan vietin pörröporukalla Lohjalla Katin luona vieraisilla. Mukana oli myös Mia koirineen, joten pihalla juoksenteli 7 lapinkoiraa: mun tytöt Taiga ja Salka, Katin Siri&Kara, ja Mian pojat Kaneli, Kake ja Eki. Lieventävät asianhaarat huomioiden oli hämmästyttävän hiljaista. Kamera sitten TAAS unohtui matkasta...

Lauantaina Fauna korkkasi agilityn kevän ulkokenttäkauden Robinin kanssa. Katla oli myös agitreeneissä, ja sillä välin kun minä vielä raahauduin Lohjalta kotiinpäin, oli Robin ja Kattis jo ehtineet käydä juoksentelemassa putkea, puomia ja muutamia minikorkuisia hyppyjä. Katla pääsi kuin pääsikin agitreeneihin tänä kesänä, kun vuokrasimme porukalla Koivukylän kentän noiden ohjattujen treenien jälkeen vielä tunniksi vapaata harjoittelua varten. Jes! Tosin kesän viikonloput on sen verran buukattuja, että saa nähdä kuinka monta kertaa me oikeasti sitten lopulta ehdimme kentälle. Mutta Kat on vielä niin nuori, että eiköhän sille riitä nämä harrastukset ihan hyvin, vaikka ei joka viikko agiliitämään päästäisikään. Lauantaina treenien jälkeen iltapäivälenkillä me korkkasimme myös kesän jäätelötöttero-kauden ja koirat uimakauden rypemällä urheilupuiston lammikossa. Ihana kesä, se on jo melkein täällä!