Pistetään nyt vähän kuvapäivityksiä, niin tulee jotain elämää tähänkin blogiin.

Ollaan ulkoiltu, lenkkeilty ja nautittu siitä, että etelässäkin on ollut "oikea talvi" lumineen kaikkineen. Ja nyt mennään jo kevättä kohti kovaa vauhtia!

Aamukahvit Tuusulanjärvellä helmikuussa - Taiku kerjää voileipää

Nuo  painivat tyypit tuolla taustalla on Katla ja Fauna.

Yhtenä päivänä töistä kotiin tullessani minua odotti järkyttävä näky. Syyllisiä ei ole tavoitettu. C.S.I CAT tutkii tapausta läpikotaisin.

Arhippa, Vimpa ja R.I.P. Minnie the Mouse

Minni oli 80-luvun alkupuolella Disneylandistä ostettu ja erittäin kovasti rakastettu lelu, joka koki ilmeisen karun kuoleman herkässä 20+ vuoden iässä. Parhaat menevät aina nuorena...?

Jotkut muutkin täällä vähän hajoilevat:

Katla ("Minulla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa") ja Fauna ("Epäilen, että kyseessä oli porokoira.") harjauksen jälkeen

 

Taiga kävi edustamassa Espoon pelastuskoiria Tapiolan Talviriehassa

 

Lauantai-illat menee edelleen agilityhallilla puuhastellen. Sinne ilmaantui viime viikolla eräs suloinen pikkuneiti:

Kepon ja Aavan onnellinen jälleennäkeminen

Maaliskuun alussa auto oli pakattu läppäreillä, lämpimillä vaatteilla, ruualla ja tietenkin koirilla. Matkattiin Pelloon ja poropaimennuskisoihin.

Oli sinne tullut jokunen muukin

Salka ja Katla miettivät, miksi tätä lunta on näin paljon ja missä on lähin vessa?

Niinhän siinä kävi, että lauantain poropaimennuskisan voitto meni meidän mökkikavereille Vasmille ja Ollille. Illalla oli mökissä hyvät bileet, etenkin kun kakkoseksi tulleen Sirnan emäntä Saara ilmaantui myös paikalle, ja muutenkin Pihlajamäen porokoiraporukan kolmen mökin kimppa oli aika mainiota seuraa kaiken aikaa.

Lauantai-illan huumaa

Varsinaisia paimennuskuvia Pellosta tulee myöhemmin. Katlan koesuorituksesta on myös videota, katsotaan josko sen saisi tänne jotenkin tungettua.

Hyvää ei saa ikinä tarpeeksi, joten kotikonnuillakin treffailtiin taas samoja kavereita. Helsinkiläiset city-koirat ulkoilevat citypelloilla, tietysti:

Katla, Kaiku ja Arwo Haltialassa

Vesku heittää lumipalloa, Kattis kiihdyttää perään

Akvaariossa kaikki hyvin. Miekkalehti ryhtyy kukkimaan ja monnisilla on kevättä rinnassa.

Arhippa ottaa rennosti ja miettii söisikö miekkalehden kukinnon alkupalaksi vai jälkiruuaksi

 

Näiden puuhastelujen ohessa on käyty Haminassa tapaamassa Peto-veikkaa, tottisteltu enemmän tai vähemmän ahkerasti, hakuiltu ja ihmiset on myös juosseet erinäisissä kokouksissa, järjestellään treenejä, leirejä jne. Kiireinen kevät ja kesä taas luvassa.

Liika stressi on pahasta, joten välillä pitää keskittyä ansaittuihin nettailu-kahvitaukoihin. Välineurheiluhengessä sain lahjaksi nettailukäyttöön ehkä maailman täydellisimmän läppärin, saanko esitellä:

Pinkkis

Jostain historian havinaan painuneesta syystä meidän kaikki koneet on nimetty koirien kummallisimpien lempinimien mukaan (jonka takia esim. makkarin pöytäkone on Teputaattori ja palvelin kulkee nimellä PuikPuik), joten pakkohan uusikin kone oli nimetä koiran mukaan. Jostain syystä Salkan lempinimi Pinkkis oli aika itsestään selvä valinta.

Mutta nyt kutsuu ruuanlaitto ja illan agitreenit. Kuulumisiin!