Jos harkitset koiranpennun ottamista, testaa ensin vastauksesi seuraaviin kysymyksiin:
-Keittiö, eteinen ja puolet muuta kämppää on työpäivän jäljiltä täynnä kakkaa, pissaa ja paperisilppua. Hermostutko? Oksennatko?
-Pennun lisäksi on ilmeisesti räjähtänyt myös sohva. Ainakin olohuone on kuorrutettu valkoisella vanulla ja sohvatyynyn riekaleilla. Räjähdätkö sinäkin?
-Tekisi mieli a) lähteä takaisin töihin b) istua alas, syödä ja juoda kuppi kahvia c) hakata päätä seinään. Sen sijaan priorisoitko kuitenkin koirien viemisen ulos hyytävään räntäsateeseen tunniksi, jonka jälkeen voitkin siivota, syödä ja juoda kahvit (ellei pentu ole myös tuhonnut kahvinkeitintä).

Oikea rivi paljastetaan myöhemmin.

Tyypillinen maanantai siis. Ilmeisesti koirallista elämää on takana jo riittävästi, sillä mua nauratti pussipirun vilpittömän onnellinen kaahotus järkyttävän sotkun keskellä. "Sä tulit, sä tulit! Me ollaan odotettu sua ihan koko päivä ja meillä oli kamalan tylsää."

P.S. Älä anna pennun syödä omien ruokiensa lisäksi vielä aikuistenkin koirien ruokia, edes vaihngossa. Se mikä menee sisään, tulee toisesta päästä ulos. Määrät korreloivat selvästi.