Katla ja jalostuslainanarttuni Alli osallistuivat tänään Järvenpäässä näyttelyyn. Lapinkoirien tuomarina oli Marja Talvitie, lapinporokoirat arvostelu Paula Rekiranta.

Alli (Eidalun Ablatiivi) osallistui ensimmäistä kertaa näyttelyyn. Alli käyttäytyi kehässä oikein mukavasti ja reippaasti ja sai seuraavanlaisen arvostelun: "Pieni, jopa kokoonsa nähden kevytluustoinen. Hieman takakorkea. Suurisilmäinen tyttö. Hyvä kuono. Kallo tulisi olla leveämpi. Niukat etu- ja voimakkaat takakulmaukset. Hyvä luonne. Puuttuu 2 välihammasta. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten hyvin."  Avo H

Tuomari vielä arvostelun lopuksi tuli sanomaan minulle, että hammaspuutos pudottaa arvosanaa, muuten olisi antanut EH:n. Olimme oikein tyytyväisiä, H:ta lähdettiin hakemaan ja se saatiin :)

Katla (Pihlajamäen Fafnir) esiintyi iloisesti ja tykkäsi tuomaritädistä. Tuomarikin taisi tykätä Katlasta, koska arvostelu kuului näin: "Erittäin kevyesti ja vaivattomasti liikkuva, jolla erinomaiset rungon mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Vahva kaula, hyvä eturinta. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hyvä karva." Jun ERI-2

Vähän sateli vettä pitkin päivää, mutta ei mennyt hukkaan tämäkään reissu. Mukaan tarttui myös kassillinen puruluita ja uusi kevythäkki agilitytreenejä ja muita tapahtumia varten.