Heklalle on aloitettu keppitreeni kujakepeillä. Pientä ongelmaa on kujan kaventamisessa. Heksun mielestä voi ihan hyvin jyrätä (liian kapeaa) kujaa niin että kepit vaan lentelee, sen sijaan että ottaisi mitään pujottelun tapaistakaa manööveriä. Oh dear.

Keinua ei ollut tarkoitus treenata vielä. Hekla on eri mieltä. Se karkaa aina keinulle jos vaan saa hetkenkin mahdollisuuden. Siellä se sitten kekkaloi tasapainopisteen kohdilla eikä pääse eteen eikä taakse, koska sitä jänskättää keinun pamahdus. Oh dear. Päätimme turvallisuussyistä opettaa sille hetipiannytsamantien keinun kunnollisen suorittamisen. Tämä ei tietenkään vähennä keinulle karkailua, mutta vähentää riskiä, että se satuttaa itsensä gemsseillessään kiikkulaudalla.

Muita kontakteja ei olla vielä tehty (ainakaan tarkoituksella). Hypyissä rimat on edelleen 25-40cm. Pussi ja putki ja hauskinta. Jos ei muuta, niin voi juosta omaa hupia pitkin kenttää putkesta toiseen.

Hekla 1v melkein 4kk on kasvanut melkein äitinsä korkuiseksi, joten se todennäköisesti mitataan maksiksi. Painoa sillä on 15kg eli tuollaisen keskikokoisen kirpun verran. Saa nähdä tuleeko siitä kisakoiraa, koska se on maksiksi mun mielestä aivan liian pieni.