Olimme viikonlopun Haminassa. Iso piha oli pentujen mielestä huippujuttu. Ne saivat myös hengailla tarhassa melkein koko päivän. Yöksi ja isojen koirien lenkkien ajaksi pennut otettiin sisälle kylpyhuoneeseen rakennettuun retkimajoitukseen. Onneksi oli lämmin ja aurinkoinen viikonloppu, niin pennut saivat nauttia ulkoilusta tuntitolkulla.

kat-hai-flo-fau-hek.jpg

Isoäiti Katlaa ei aina oikein naurata pentujen riehuminen
katla-shotti-huikka.jpg

Haikukin kiipesi penkille turvaan neulanteräviä hampaita

pentu-katla-haiku-penkki.jpg

Ajateltiin ottaa söpö kuva, jossa isoäiti, äiti ja pennut napottavat nätisti rivissä.

Eihän se onnistunut mitenkään, koska pennut eivät pysyneet hetkeäkään paikoillaan. Paitsi Pikkuhuikka, joka saatiin sekunniksi asettumaan riviin.

kolme sukupolvea
Katla-Haiku-Huikka.jpg

Maasta löytyi paljon jännittäviä leluja, kuten pudonneita omenoita.

snapsi-ja-omena.jpg

Vesi aiheutti vähän ihmetystä. Melkein kuin maata, mutta ei kuitenkaan! Märkää eikä siinä pysty kävelemään. Kumma juttu! Shotti lutrasi mielenkiinnolla rantavedessä. Snapsi olisi mielummin pysytellyt kuivana, mutta mulahti kuitenkin kun jarrutusmatka meni pitkäksi.

Huikka putosi kivetykseltä
huikka-putoaa-veteen.jpg

huikka-laiturilla.jpg

Kovan juoksentelun jälkeen ei aina tiedä miten päin olisi

huikka-katollaan.jpg

Yleensä Katla ja Haiku eivät muistuta ulkonäöltään toisiaan juurikaan, mutta tässä kuvassa ne ovat hätkähdyttävästi samannäköisiä

katla-haiku-kivella.jpg

Myös Pikkuhuikka muistuttaa päivä päivältä enemmän äitiään. Siitä tuleekin äidin tyttö, sillä se jatkaa äitinsä tassunjäljissä minun sijoituskoiranani samaan perheeseen.

Kaikille pennuille on kodit odottamassa.