Ääääh, kirjoitin pitkän selostuksen tän viikon treeneistä, ja onnistuin vahingossa poistamaan sen ennenkuin tallensin... hyvä minä.

Käytiin siis keskiviikkona raunioilla. Alueena oli talot, käärmekasat ja alakasa. Kattis kävi ekaa kertaa ylätalon katolla, hyvin meni. Se ei kyllä pelkää mitään :) Taiga oli ihanan reipas ja kuulolla, mutta revitteli sitten vähän turhan paljon joka näkyi loppuviikon pienenä jäykkyytenä. Fauna näyttäisi toipuneen viime viikon onnettomuudestaan (rymysi lenkillä lihasvamman jalkaan) ja leijui radalla kuten yleensäkin - kovaa ja korkealla.

Tänään oltiin agilityssä. Kattis treenasi puomia (etenkin kontakteja - itse puominhan se juoksee täysillä ihan mennen tullen...), kahden hypyn sarjaa, U-putkea ja kävipä se keinunkin päällä keikkumassa. Hienosti meni, ja on tosi kivaa että Katla jaksaa keskittyä vaikka kentällä on samaan aikaan 3 muutakin pentua. Taiga kävi vähän pujottelemassa keppejä ja kontaktiesteillä, ja Salka teki pari holtitonta kunniakierrosta kentän ympäri täyttä laukkaa, joutui hihnaan ja suoritti narunjatkeena sitten muutaman hypyn sarjaa ja kontaktiesteitä. Tulipahan aktivoitua pinksutintakin taas. Fauna ja Robin tekivät ohjatuissa treeneissä kaksi erilaista rataa. Sen verran mukavaa alkaa olla meno, että uhkailin ilmoittavani heidät möllikisoihin joskus piakkoin.

Jeps, kunhan noi herää päiväuniltaan, niin me lähdetään Nuuksioon vähän lenkkeilemään. Täytyy saada koirista veto pois, kun Katla on menossa näyttelyyn huomenna.