Sunnuntai vierähti mukavasti "vanhalla porukalla" Paimensukuisen Lapinkoiran seuran jälkeläisseurannassa Lahdessa. Seurantaan oli kutsuttu Taigan emän Sallan jälkeläiset neljässä polvessa, joten mukaan kuului myös Salka sisaruksineen ja kaikki sysiväikeläiset. Kummastakin pentueesta oli yksi päässyt paikalle, harmi ettei enempää mutta olipahan "mallikappaleet" esiteltävänä. Pääsin myös kertomaan Taigasta esimerkkinä Sallan toisen pentueen jälkeläisistä. Taikusen kuolemasta on jo pari vuotta, mutta edelleen iskee ikävä ihan liian vahvana.

Meidän Tiimi edusti hienosti, koirat käyttäytyivät hyvin, olivat rentoja ja reippaita ja kukaan ei haukkunut eikä rähjännyt. Jopa Salka tsemppasi aika hyvin ja esiintyi kyllä edukseen.

sukulaiskoiria-normal.jpg

Naavaneidon Salka, Sysiväikeen Koskikara, (edellisen emä) Naavaneidon Sirius, Naavaneidon Sarastus, Naavaneidon Suentassu ja (edellisen tytär) Sysiväikeen Kaski.

 

Kiitos Meeri, Sanna ja Anna kun tulitte paikalle ja Katille taas kerran kiitokset kun luotit koirasi mun matkaan. Seuraavat treffit sitten ensi keväänä Naavaneidon S-pentueen 10-vuotisjuhlien merkeissä?