Peruutuksen vuoksi..

Harrastavaa ja yhteistyöhaluista sijoituskotia vailla lapinporokoira narttupentu Pihlajamäen Kissimyyr yhdistelmästä JK1 HK3 Huraus Bargu "Parku" x Pihlajamäen Fafnir "Katla".

Molemmat vanhemmat ovat terveiksi tutkittuja, luonnetestattuja (Parku +186, Katla +172, kumpikin laukausvarma), poropaimennuskokeen hyväksytysti suorittaneita, aktiivisia harrastuskoiria. Parku kisaa haussa ja jäljellä. Katla on suorittanut SPeKL:n haun loppukokeen ja raunio peruskokeen, ja on sijoitettuja väestönsuojeluorganisaatioon ja toimii pelastuskoirana Espoon hälytysryhmässä. Parkulla on näyttelystä ERI, Katlalla mm. 2 sertiä.

Pennusta odotan kasvavan ulkomuodoltaan  rodunomaisen, luonteeltaan reippaan ja vietikkään, josta oikealla ohjauksella ja kärsivällisyydellä saa oikein mukavan harrastuskoiran.

 

MUOKS: Kissimyyrille löytyi koti Helsingistä, Salkan siskon Hukan (Naavaneidon Sarastus) perheestä hyvän ystäväni luota. Ihanaa! Vastedes Kissimyyriä kutsutaan nimellä Haiku, eri asia on mitä nimeä se kenties tottelee...