No minä sitten yritin. Treenata, nimittäin. Ahkerammin. Kaksi viikkoa sitten avauduin aiheesta blogiin ja sen jälkeen on puuhattu seuraavasti:

tiistai Katlan pitkä etsintätreeni 1,5h taajamametsikköä, osittain kytkettynä ja osan vapaana.

keskiviikko rakennusetsintätreenit homekoululla (köh köh!) Kattis ja Flora. Koirat löysi maalimiehiä, minä hukkasin kylmälaukun. Tai siis unohdin sen varmaankin tälle reissulle jonnekin, kun muutama päivä myöhemmin huomasin että jotain nyt puuttuu. Hukkaisin varmaan päänikin jos se ei olisi kiinni kaulassa.

torstai Janita Leinosen opeissa Kaarinassa, Katla ja Flora. Sen lisäksi että olin radalla ihan hukassa, en myöskään osaa juosta.

lauantaina Robin oli koirien kanssa Sporttiksella aksailemassa. Kattis oli kuulemma tahmea eikä liikkunut mihinkään. Sellaista on ollut Sporttiksella havaittavissa ennenkin, onkohan pohja sen mielestä huono? Se on kieltämättä vähän liukas ja kova. Ojangossa liikkuu ihan eri draivilla ja Kaarissa se oli suorastaan liekeissä. Salkakin oli tehnyt Erityiskoirien Agilityä.

sunnuntai oli silkkeneiden kisapäivä eli Flora teki kaksi mölliluokan rataa epiksissä Hyvinkäällä ja Fauna kolme kisarataa illalla Ojangossa. Kattis oli tukihenkilön roolissa Hyvinkäällä mukana ja kävi verkkaesteillä vetämässä pienen rallin. Flo treenaili vähän myös paikallaoloa.

maanantai-illalla lenkin yhteydessä tehtiin pieni paikallaolotreeni, tositosipieni jälkiharjoitus ja vähän metalliritilärappusilla ja penkeillä tasapainottelua (Flo ja Kat).

keskiviikkona agitreenit Ojangossa Kattis ja Flo. Tehtiin rallirataa. Kattis kävi päivällä ajamassa 19h vanhan jälkeen. Jotenkuten meni ja 3/4 esinettä löytyi. Illalla hälyryhmän puolikkaat aiheena miljöbana, otin Floran mukaan sosiaalistumaan ja temppuilemaan.

torstai-iltana tein koirien kanssa parin minuutin temppusessiot kotona

lauantaina ohjatut treenit Sporttiksella. Kattis ei taaskaan kulkenut ja Flo kulki minne sattuu. Fauna sentään kulki.