Blogin päivittäminen vähän tökkii, joten pikakelauksella viime aikojen puuhailuja.

Ollaan lenkkeilty omalla porukalla ja kavereiden kanssa, tosin just nyt Katlalla oli juoksut joka vähän häiritsi meidän sosiaalista elämää. Fauna on käynyt perjantai-iltaisin agilitytreeneissä, mutta Katla on tietysti niistä joutunut nyt olemaan pois. Sen sijaan Kattis osallistui kolmen kerran BH-koe kurssille. Eka kerta (seuraaminen, paikallaolo) meni hyvin, tokalla kerralla juoksut oli juuri alkaneet ja pikkukoiran pää täysin sekaisin. Keskittymiskyky oli nolla, sana "paikka" täysin ventovieras ja muutenkin meni niin puihin kuin vaan mahdollista... Pistin tottistelut vähän jäihin juoksun ajaksi, antaa tuon nyt olla aivoton ihan rauhassa. Sen verran tökittiin vielä kepillä jäätä, että kokeilin Katlan kanssa vielä suunnitteluvaiheessa olevaan "pelastuskoiran hallintakoetta" ja läpihän se olisi mennyt. Ainoastaan paikallaolo meni harakoille, kun Teppis lähti vain yhtäkkiä haahuilemaan ja kipitti mun luokse. Seuraamiskaavio meni niin nätisti kuin vaan voi, josta olin varsin tyytyväinen. Tuota testiä vielä hiotaan, ehkäpä siitä enemmän sitten joskus...

Keskiviikkoillat menee raunioilla. Katla on ollut varsin pätevänä. Erityisen tyytyväinen olen hallinnan paranemiseen. Vauhtia sillä on edelleen liikaa (vaaratilanteet melko ilmeisiä), mutta maalimiehet löytyy ja ilmaisuissa on volyymiä ja kestoa. Taiku on päässyt hurvittelemaan treenien lopuksi parin helpon maalimiehen verran. Ainahan siltä putoaa pari vuotta ikää pois, kun pääsee hommiin. On se vaan suloinen eläin.

Lauantaisin vedän haun alkeiskurssia ja siinä samalla tulee toki treenattua omatkin koirat. Faupsel tekee Robinin kanssa pistotreeniä, Kattiksen kanssa olen siirtynyt yksittäisistä pistoista risteilyn harjoitteluun, ja Taiga väliin risteilee, väliijn partioi, aina sen mukaan mitä nyt milloinkin sille mielenvirkistykseksi keksitään.  Sunnuntai-iltaisin on vielä Katlan kanssa toisen hakutreenit, joten nyt saadaan oikein tehokuuri ilmaisua ja risteilyä.

Jossain hetkellisessä mielenhäiriössä lupasin alkaa vetämään vielä tottiksia keskiviikkoisin ennen meidän rauniotreenejä. Sen lisäksi käyn nyt pari kertaa tuuraamassa KKH:n (Keravan Koiraharrastajat) toko-koulutuksissa kouluttajaa, ja kun vielä Espyn tutustumiskurssilaiset on edelleen mun käsissä, niin huhheijaa. Eipä tule ongelmaa mitä vapaa-ajallaan tekisi.

Salka on muuttanut taas kesäksi pation alle kaivamaansa luolaan. Iltaisin se siirtyy karviaispensaan taakse, ja ruoka-aikaan tulee vaatimaan sisäänpääsyä. Muuten ihan kiva, mutta kosteammalla kelillä se kuran määrä jonka se tuo mukanaan sisään on aivan infernaalinen.