Tahvo, Naavaneidon Suentassu (meidän Taigan poika) kävi sunnuntaina luonnetestissä. Testitulos oli hyvin "tahvomainen", eli vaatimaton ja pitkälti sellainen kuin odotimmekin. Tahvo reagoi voimakkaasti etenkin kelkalla, mutta palautui kaikista testiosioista välittömästi ja oli heti testin loputtua ihan oma itsensä.

Turku, tuomarina Söderholm ja Koskinen, 14.9.08

Toimintakyky: -1 pieni
Terävyys: +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: -1 haluton
Taisteluhalu: -1 pieni
Hermorakenne: +1 hieman rauhaton
Temperamentti: +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus: -2 pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: ++ laukauskokematon
yhteensä 69p.

Suuri kiitos Sannalle Tahvon testauttamisesta ja mukavasta reissuseurasta (ja pizzasta!). Arkielämässä Tahvo on varsin helppo ja vaivaton koira, ja mun mielestä aivan huippukiva tyyppi ihan kaikkineen :) Tahvo valittiin Allin sulhaseksi juuri siksi, että sen luonne toivottavasti tasapainottaa Allin vauhdikasta ja välillä vähän kipakkaakin olemusta. Alli on muuten tänään menossa ultraan tiineystutkimukseen, joten pysykää linjoilla - kohtapuolin voi olla pentu-uutisiakin päivitettävänä!

Emme valitettavasti kovin montaa koiraa ehtineet katsoa, mutta kuulimme hienoja uutisia lauantain testipäivältä: Katlan täti Kisuran Kiira kävi testissä hakemassa huikeat +238 pistettä, kaikki osa-alueet toki plussalla ja mm. hermorakenne +2 (tasapainoinen), joka on lappalaiskoirissa aika harvinaista herkkua. Hyvä Kiira! Kyllä Kattiksella on tosi pätevä täti :)

Laitan tämän postauksen nyt kategoriaan "Allin pennut", sillä pentueen isän luonnetestitulos varmasti kiinnostaa mahdollisia pennunostajia.