Olimme "koko kennelin voimin" viime viikonloppuna Jyväskylässä Lappalaiskoirat ry:n syyspäivillä. Lauantai-iltana vietettiin vuosikokousta ja saatiin hallitukseen uusia voimia (onnea vaan Suvi!), ja sitten vietettiin kivalla porukalla "mökki-iltaa" jossain jumalan selän takana pimeyden keskellä, lomakylässä jonka nimi oli Surkee. Majoitus sen sijaan ei kyllä ollut surkee, joten hauskaa oli.

Sunnuntain näyttelyyn meiltä osallistui vain Katla, muiden tyttöjen keskittyessä olemaan kamalan juoksuaikaisia ja etenkin Fauna kunnostautui vikittelemällä komeita porokoirapoikia minkä ehti. Olin ilmoittanut myös sijoituskoirani Viljan, mutta valitettavasti sen osallistuminen täytyi perua hotspotin takia. Tylsä juttu.

Katla osallistui nyt ekaa kertaa avoimeen luokkaan. Tuomarina oli varsin mukavasti koiria käsitellyt ja huumorintajuisen oloinen Juha Kares.

Erittäin kaunis, feminiininen narttu, jolla kauniit mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme, kauniit korvat. Erinomainen lapa, hyvä etuosa. Kaunis rintakehä, oikea luusto. Hyvin kulmautunut takaosa, leveä reisi. Hyvä turkki. Liikkuu sujuvasti, selkä liikkeessä hieman pehmeä. Seisoessa kaunis! Avo-ERI

Hieman on naurattanut tuo "seisoessa kaunis". Kai se on kuitenkin tarkoitettu positiiviseksi kommentiksi :)