Kun ei ehdi tarinoimaan, niin pari kuvaa edes.

Pääsiäisenä meillä oli hoidossa kasvattini Sys Kaski, Aava. Sain vihdoin purettua kuvat kamerasta...

Aava, 1,5v.

Aava oli tosi soma ja herttainen pikkutyttö, joka tuli hyvin toimeen meidän laumassa. Katlan kanssa sillä oli ihan omaa kivaa. Käytiin landellakin, ja Aava oli oikein helppo reissukaveri-

Meillä on käynyt muitakin kavereita ja me ollaan käyty kavereilla ja kavereiden kanssa metsissä.

Kattis ja Rhoo, Katlan parhaan kaverin Sirnan poika

Muuten ollaan lenkkeilty ja treenailtu, siinähän se vapaa-aika kivasti menee. Hakuiltu on, ja raunioillakin pääsyt käymään. Jälkitreenit alkoi hyvin kun osallistuttiin alkeis(!)kurssille, jonka vetäjä tosin vähän kritisoi että meidän koirat ei ole alkeistasolla olleet enää pitkään aikaan... mutta jos en sovi treenejä, niin en tule treenanneeksi! Agilityt siiryi kesäksi ulkokentälle, mutta meille tuli nyt vähän taukoa juoksujen ja muiden kiireiden vuoksi. Tällä viikolla vihdoin taas hyppelemäänkin. Minä olen vetänyt KKH:lla kahta tokoryhmää, mutta omien koirien tokoilut tai tottistelut on jääneet hävettävän vähälle.

Mukavaa vaihtelua treeniporukoihin oli viime viikonloppuna, kun saimme Oittaalle vieraita Ruotsista. Pelastuskoiraharrastajat ja lapinporokoirakasvattajat Larry ja Marianne, kennel Gátchis, vietti pari päivää treenaillen meidän hälytysryhmän porukan kanssa. Heillä on Katlan puolisisko Modji (G. Gaz-Násti ja Miehtebiekka Muohtti), jota oli hauska nähdä! Luonteeltaan se oli melko "katlaimainen", ulkoisesti kevyempi ja kippurahäntäinen. Tytöt tuli oikein hyvin juttuun keskenään ja pääsivätkin hetkeksi rallaamaan telinekentälle yhdessä. Kuvia tulee, jos saan Mariannelta luvan julkaista hänen kuviaan, oman kameran kun unohdin kotiin.