Katla on ollut agilitykisoissa viime kesäkuussa. Sen jälkeen se jäi äitiyslomalle, palaili marraskuulla taas treeneihin ja kasvatti kuntoa. Sunnuntaina oli aika palata kisakentälle, kun ilmoitin sen Porvooseen kahteen starttiin. Tuomarina oli Anne Savioja. Kisapaikkana oli kylmä, hiekkapohjainen maneesi. Pohja oli lanattu, mutta melko pehmeä ja hidas juosta. Kolmoset kisasivat vikana, joten aiemmat luokat olivat jo ehtineet myöhiä pohjaa hieman. Radat olivat kivat, melko helpot ja etenevät. Ensimmäisellä radalla Katla oli alkuun todella tahmea liikkumaan ja innostui vasta puolivälissä. Tuloksena ohjaajaa syövä yliaikanolla (AV +1,78). Tokalla radalla sain hetsattua koiraan vähän enemmän draivia heti alusta asti ja tein fiksumman suunnitelman, johon sain lentävän lähdön ja pääsin heti kirittämään juoksemalla karkuun. Toka rata olikin ihan sujuva ja melko ehjä suoritus. Ei ihan meidän parasta menoa, mutta ei huonokaan. Tuloksena 0, sija 7. ja aika taisi olla suunnilleen -1,8. Ei kuulosta paljolta, mutta nopein kisan voittanut beecee oli ajalla -11 sekuntia, joten ei ne tykitkään tolla pohjalla mitään huikeita aikoja tahkoneet. Kattis on välillä ollut jopa 20 sekuntia hitaampi kuin kärki, joten tollainen 10 sekuntia hitaampi on ihan siedettävä tulos. En ehkä sittenkään lopeta kisaamista Katlan kanssa ihan vielä.